Brothers Osborne

Groepsleden

John Osborne, T.J. Osborne

Afkomstig uit

Verenigde Staten

Discografie

  • Live At The Ryman (2019)
  • Port Saint Joe (2018)
  • Pawn Shop (2016)
  • Brothers Osborne EP (2015)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Brothers Osborne bestaat uit, de naam zegt het al, de broers Osborne. John Osborne speelt lead guitar en T.J. is de lead singer.

De broers worden geboren in Deale, Maryland. Daar spelen ze in een lokale coverband met de naam “Deuce And A Quarter”, voordat ze naar Nashville vertrekken.

Hun debuutsingle, “Let’s Go There”, komt eind 2013 uit, gevolgd door “Rum”. Beide nummers komen in de Top 40 van de ‘Country Airplay’ hitlijst. Dit laatste nummer staat op de EP die op 9 september 2014 uitkomt.

De derde single, “Stay A Little Longer”, staat oorspronkelijk ook op die EP, maar ze nemen het opnieuw op voordat ze het als single uitbrengen. Dit nummer wordt hun eerste echte hit. Het behaalt de vierde positie in de ‘Hot Country Songs’ hitlijst en blijft steken op de tweede plaats in de ‘Country Airplay’ hitlijst.

Het eerste studioalbum “Pawn Shop” ligt op 15 januari 2016 in de winkels.

Concerten

Helaas heeft Brothers Osborne op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!