Brooks & Dunn

Brooks & Dunn is een groep met de volgende bezetting: Kix Brooks, Ronnie Dunn, .

Discografie

  • Number 1s... and Then Some (2009)
  • Playlist: The Very Best of Brooks & Dunn (2008)
  • Cowboy Town (2007)
  • Hillbilly Deluxe (2005)
  • The Greatest Hits Collection II (2004)
  • Red Dirt Road (2003)
  • Steers & Stripes (2001)
  • Tight Rope (1999)
  • Super Hits (1999)
  • If You See Her (1998)
  • The Greatest Hits Collection (1997)
  • Borderline (1996)
  • Waitin' On Sundown (1994)
  • Hard Workin' Man (1993)
  • Brand New Man (1991)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Brooks & Dunn is een duo dat in 1990 is opgericht en bestaat uit Kix Brooks & Ronnie Dunn. Beide artiesten hadden voor de vorming van Brooks & Dunn al een solocarrière.

Het duo heeft ruim tien albums opgenomen, waaruit vijftig singles zijn uitgebracht. Twintig daarvan worden nummer 1 hits in de Hot Country Songs Chart.

De twee zeer verschillende stemmen geven het duo een zeer eigen, karakteristiek en makkelijk herkenbaar geluid. Ze hebben vaak samen gewerkt met artiesten als Reba McEntire, Vince Gill en Sheryl Crow.

In 2010 traden ze voor de laatste keer op. De Bridgestone Arena in Nashville was op 2 september het decor van hun afscheidsoptreden.

Concertagenda

Helaas heeft Brooks & Dunn geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!