Brooks & Dunn

Kix Brooks, Ronnie Dunn
U.S.A.

Brooks & Dunn is een duo dat in 1990 is opgericht en bestaat uit Kix Brooks en Ronnie Dunn. Beide artiesten hadden voor de vorming van Brooks & Dunn al een solocarrière.

Het duo heeft ruim tien albums opgenomen, waaruit vijftig singles zijn uitgebracht. Twintig daarvan worden nummer 1 hits in de Hot Country Songs Chart.

De twee zeer verschillende stemmen geven het duo een zeer eigen, karakteristiek en makkelijk herkenbaar geluid. Ze hebben vaak samen gewerkt met artiesten als Reba McEntire, Vince Gill en Sheryl Crow.

In 2010 traden ze voor de laatste keer op. De Bridgestone Arena in Nashville was op 2 september het decor van hun afscheidsoptreden.

brooks & dunn nieuwskix brooks nieuwsronnie dunn nieuws

Discografie

reboot (2019)
1s and then some (2009)
the very best of brooks dunn (2008)
cowboy town (2007)
hillbilly deluxe (2005)
the greatest hits collection ii (2004)
red dirt road (2003)
steers and stripes (2001)
thight rope (1999)
super hits (1999)
if you see her (1998)
greatest hits collection (1997)
borderline (1996)
waitin on sundown (1994)
hard workin man (1993)
brand new man (1991)

Volg Brooks & Dunn

YoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty