Blackberry Smoke

Blackberry Smoke is een groep met de volgende bezetting: Charlie Starr, Richard Turner, Brit Turner, Paul Jackson, Brandon Still

Discografie

  • The Southern Ground Sessions (2018)
  • Find A Light (2018)
  • Like An Arrow (2016)
  • Holding All The Roses (2015)
  • The Whippoorwill (2012)
  • Little Piece Of Dixie (2009)
  • Bad Luck Ain't No Crime (2003)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Blackberry Smoke wordt opgericht in 2000 en maakt een lekkere mix van de ‘Southern Rock’ van Lynyrd Skynyrd met een dosis blues, gospel en outlaw Honky Tonk.

De groep bestaat uit Charlie Starr (gitaar/zang), Paul Jackson (gitaar/zang), Richard Turner (bas/zang), Brandon Still (keyboards) en Brit Turner (percussie).

 

Concertagenda

Helaas heeft Blackberry Smoke geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!