Blackberry Smoke

Charlie Starr, Richard Turner, Brit Turner, Paul Jackson, Brandon Still
U.S.A.

Blackberry Smoke wordt opgericht in 2000 en maakt een lekkere mix van de ‘Southern Rock’ van Lynyrd Skynyrd met een dosis blues, gospel en outlaw Honky Tonk.

De groep bestaat uit Charlie Starr (gitaar/zang), Paul Jackson (gitaar/zang), Richard Turner (bas/zang), Brandon Still (keyboards) en Brit Turner (percussie).

blackberry smoke nieuws

Discografie

the southern ground sessions ep (2018)
find a light (2018)
like an arrow (2016)
holding all the roses (2015)
the whippoorwill (2012)
little piece of dixie (2009)
bad luck aint no crime (2003)

Volg Blackberry Smoke

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty