Billy Ray Cyrus

Wiliam Ray Cyrus
25 augustus 1961  |  Flatwoods, Kentucky, U.S.A.

Billy Ray Cyrus is naast zanger ook een bekende acteur. Billy wordt op 25 augustus 1961 geboren in Flatwoods (Kentucky). Al op jonge leeftijd begint hij met zingen, geïnspireerd voor de bluegrass en gospelmuziek die zijn ouders luisteren.

Nadat hij een concert van Neil Diamond had bezocht wist hij het zeker, hij wilde ook een muziekant worden. In de jaren tachtig maakt hij onderdeel uit van de band Sly Dogs, een band vernoemd naar Billy’s hond. Dit arme dier had slechts één oog.

Met “Achy Breaky Heart” en “Some Gave All” behaalt hij zijn grootste successen.

billy ray cyrus nieuws

Discografie

the snakedoctor circus (2019)
set the record straight (2017)
thin line (2016)
change my mind (2012)
im american (2011)
back to tennessee (2009)
home at last (2007)
wanna be your joe (2006)
time flies (2003)
the other side (2003)
southern rain (2000)
shot full of love (1998)
trail of tears (1996)
storm in the heartland (1994)
it wont be the last (1993)
some gave all (1992)

Volg Billy Ray Cyrus

YoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty