William Matthew Currington

Op 19 november 1973 wordt William Matthew Currington (45 jaar) geboren in Savannah Georgia, Verenigde Staten.

Discografie

  • Summer Forever (2015)
  • We Are Tonight (2013)
  • Icon (2011)
  • Enjoy Yourself (2010)
  • Little Bit Of Everything (2008)
  • Doin' Somethin' Right (2005)
  • Billy Currington (2003)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Hoewel Billy Currington is geboren in Savannah (Georgia), groeit hij op in Rincon (Georgia).

Tijdens zijn studie aan de High School, doet hij tevergeefs auditie voor een plaats in Opryland. Dit is een countrymuziek themapark in Nashville (Tennessee).

Na de High School verhuist hij toch naar Nashville om zijn droom na te jagen. Daar werkt hij onder andere als personal trainer, en één van zijn clienten spoort hem aan demo’s op te nemen en zelf liedjes te schrijven.

Uiteindelijk tonen de platenmaatschappijen interesse en resulteert dit in het felbegeerde platencontract.

Zijn debutalbum “Billy Currington” komt in 2003 uit.

Concertagenda

Helaas heeft Billy Currington geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!