Billy Currington

William Matthew Currington
19 november 1973  |  Savannah, Georgia, U.S.A.

Hoewel Billy Currington is geboren in Savannah (Georgia), groeit hij op in Rincon (Georgia).

Tijdens zijn studie aan de High School, doet hij tevergeefs auditie voor een plaats in Opryland. Dit is een countrymuziek themapark in Nashville (Tennessee).

Na de High School verhuist hij toch naar Nashville om zijn droom na te jagen. Daar werkt hij onder andere als personal trainer, en één van zijn clienten spoort hem aan demo’s op te nemen en zelf liedjes te schrijven.

Uiteindelijk tonen de platenmaatschappijen interesse en resulteert dit in het felbegeerde platencontract.

Zijn debutalbum “Billy Currington” komt in 2003 uit.

billy currington nieuws

Discografie

summer forever (2015)
we are tonight (2013)
icon (2011)
enjoy yourself (2010)
little bit of everything (2008)
doin something right (2005)
billy currington (2003)

Volg Billy Currington

YoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty