Ashley Monroe

Volledige naam

Ashley Monroe

Geboortedatum

10 september, 1986(34 jr)

Geboren in

Knoxville (Tennessee), Verenigde Staten

Discografie

  • Sparrow (The Acoustic Sessions) EP (2019)
  • Sparrow (2018)
  • The Blade (2015)
  • Like A Rose (2013)
  • Satisfied (2009)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Ashley Monroe is op 10 september 1986 in Knoxville (Tennessee) geboren, en al op elfjarige leeftijd wint ze haar eerste talentenjacht met het nummer “I Want To Be A Cowboy’s Sweetheart”.

Na het overlijden van haar vader, op haar dertiende, trekt de familie naar Nashville zodat Ashley haar droom kan najagen.

In haar eerste jaar in Nashville krijgt ze een songwriter contract en in 2006 neemt ze haar debutalbum “Satisfied” op. De eerste twee singles scoren niet heel erg goed, en uiteindelijk besluit de platenmaatschappij het album alleen uit te brengen als ze een Top 20 hit scoort. Ze brengen alleen geen singles meer uit. Uiteindelijk brengt ze in 2013 het album “Like A Rose” uit.

Ashley Monroe is als “Hippie Annie” onderdeel van de “Pistol Annies“. Daarnaast is ze bekend van het duet “Bruises” met de zanger van Train, Pat Monahan.

Concerten

Helaas heeft Ashley Monroe op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!