De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Ashley Monroe

Ashley Monroe
10 september 1986  |  Knoxville, Tennessee, U.S.A.

Ashley Monroe is op 10 september 1986 in Knoxville (Tennessee) geboren, en al op elfjarige leeftijd wint ze haar eerste talentenjacht met het nummer “I Want To Be A Cowboy’s Sweetheart”.

Na het overlijden van haar vader, op haar dertiende, trekt de familie naar Nashville zodat Ashley haar droom kan najagen.

In haar eerste jaar in Nashville krijgt ze een songwriter contract en in 2006 neemt ze haar debutalbum “Satisfied” op. De eerste twee singles scoren niet heel erg goed, en uiteindelijk besluit de platenmaatschappij het album alleen uit te brengen als ze een Top 20 hit scoort. Ze brengen alleen geen singles meer uit. Uiteindelijk brengt ze in 2013 het album “Like A Rose” uit.

Ashley Monroe is als “Hippie Annie” onderdeel van de “Pistol Annies“. Daarnaast is ze bekend van het duet “Bruises” met de zanger van Train, Pat Monahan.

ashley monroe nieuws

Discografie

sparrow acoustic sessions ep (2019)
sparrow (2018)
the blade (2015)
like a rose (2013)
satisfied (2009)

Volg Ashley Monroe

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty