Aaron Watson

Op 20 augustus 1977 wordt Aaron Watson (42 jaar) geboren in Abilene Texas, Verenigde Staten.

Discografie

  • Red Bandana (2019)
  • Live At The World's Biggest Rodeo Show (2018)
  • Vaquero (2017)
  • The Underdog (2015)
  • Real Good Time (2012)
  • The Road & The Rodeo (2010)
  • Deep In The Heart Of Texas (2009)
  • Angels & Outlaws (2008)
  • Barbed Wire Halo (2007)
  • San Angelo (2006)
  • Live At The Texas Hall Of Fame (2005)
  • The Honky Tonk Kid (2004)
  • Shutupanddance (2003)
  • A Texas Cafe (2001)
  • Singer/Songwriter (1999)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Aaron Watson heeft zijn droom niet via de gebruikelijke weg verwezenlijkt. Pogingen om voet aan de grond te krijgen als muzikant via meetings met belangrijke mensen in de muziekindustrie, lopen dood. Zij zien voor Aaron geen toekomst als muzikant.

De geboren Texaan, Abilene 20 augustus 1977, is echter een vechter. Hij heeft een droom en besluit daarom alles zelf te doen. Aaron heeft tot nu toe twaalf albums in eigen beheer uitgebracht.

Met “The Underdog” debuteert hij in 2015 op nummer 1 in de Billboard ‘Top Country Albums‘, en schrijft daarmee geschiedenis. Het is het eerste, door een mannelijke soloartiest in eigen beheer opgenomen en uitgebrachte, album dat binnenkomt op de nummer 1 positie.

Met “Vaquero” probeert hij in 2017 dit succes te herhalen of overtreffen.

Concertagenda

Helaas heeft Aaron Watson geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!