De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Parker Millsap met Crimson Inc. in Paradiso

En hij krijgt hulp van Nederlandse bodem.

Op maandag 21 augustus treedt de jonge talentvolle Parker Millsap op in Paradiso in Amsterdam. Op het affiche zien we de Nederlandse groep Crimson Inc. als voorprogramma, een zeskoppige americanaband die we in april van dit jaar aan onze volgers introduceerden.

Crimson Inc.

De bandnaam klinkt als de naam van een duister geboefte. En dat is gezien de crimineel lekker muziek die ze spelen wel toepasselijk. Duister is de muziek zelden. Af en toe horen we een mooi, donker, melancholisch nummer als “Since You Left Me”.

Crimson Inc.

Crimson Inc.

De band ontleent haar naam aan oprichter Dikkie de Rooij. Dikkie kreeg de bijnaam Crimson door zijn gelijkenis met de boef uit de stripverhalen van ‘Suske en Wiske’. Ja, die met de zwarte jas en achterovergekamde zwarte haren.

In 2015 verschijnt via Spotify hun eerst album “Hold Fast“. Een fijn album, waarop de groep stijlen als americana en folk samensmelt tot een mooi geheel. In 2016 versterken ze zich met drummer Ramses Singeling en duiken ze de studio in voor het tweede album “Cold Black Ground”. Dit album komt in april 2017 uit.

Crimson Inc. op Spotify Apple Music

Parker Millsap

Parker Millsap is nog maar 24 jaar oud, maar timmert al goed aan de weg. Zijn eerste album “Palisade” nam hij in 2012 op toen hij nog een tiener was, twee jaar later gevolgd door het album “Parker Millsap” waarvoor hij veel lof kreeg. Het opende voor hem de weg naar optredens als support-act voor onder andere Jason Isbell.

Parker Millsap

Grote namen in de muziekindustrie zijn onder de indruk van zijn muzikale talent en gedrevenheid. Niet in de minste plaats Sir Elton John, die Parker eens zag optreden in Atlanta en het omschreef als een van de beste concerten die hij ooit gezien had.

Last night in Atlanta I saw one of the best concerts I have ever seen… It restored my faith in music. Sir Elton John

Hoog tijd dus om Parker eens met eigen ogen en oren te gaan bewonderen. En ook het voorproefje, Crimson Inc., is zeker de moeite waard!

Parker Millsap op Spotify Parker Millsap op Apple Music

Voorverkoop en show

Tickets zijn nog verkrijgbaar. Ze kosten slechts 9 euro (exclusief lidmaatschap en bijkomende kosten), dus voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Tickets

Tijdschema

19:30 uur: Deuren open
20:00 uur: Begin set Crimson Inc.
21:00 uur: Concert Parker Millsap


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty