De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Paparazzi en countrysterren

Paparazzi. Zijn ze een zegen of een vloek?

De countrysterren lijken er weinig last van te hebben, maar ze zijn er wel degelijk: Paparazzi.

Zijn ze een zegen of een vloek?

Vermoedelijk beide, en in de bovenvermelde volgorde. Ze bezorgen je (broodnodige) aandacht aan het begin van je carrière. Ben je echt beroemd, dan denken ze dat iedereen alles van je wil weten. Vaak is ook je familie de dupe van hun sensatiezucht.

Dat is waar veel mensen de lijn trekken.

Zo ook Tim McGraw. Voor hem is het zelfs dubbel vervelend. Ook zijn vrouw, Faith Hill, is beroemd en ze worden dan ook allebei belaagd. Hij sprak er recentelijk over in een interview met 98.7 WZMQ radio.

Er moet een bepaalde afstand zijn. Wij artiesten kiezen ervoor, dat is onderdeel van ons beroep. Maar onze kinderen vragen er niet om. Ik denk dus dat je (als fotograaf, verslaggever) terughoudend moet zijn.
Tim McGraw

Een andere artiest die een hele dikke streep trekt is Blake Shelton. Hij klaagt het ‘roddelblad’ In Touch Weekly aan vanwege een artikel dat eind september op de voorkant van het blad verscheen.

In dit artikel werd, onder de kop “Blake Shelton has hit rock bottom”, de indruk gewekt dat Blake een alcoholprobleem zou hebben en dat dit de oorzaak zou zijn van zijn breuk met Miranda Lambert. Daarnaast had het blad, naar eigen zeggen, een ‘primeur’. Ze wisten te melden dat de countryster was opgenomen in een ontwenningskliniek.

Blake eist ruim 1 miljoen dollar compensatie van het blad. In de dagvaarding staat dan ook, haast in typische ‘Blake bewoordingen’ te lezen dat de bewering onjuist is.

Blake Shelton heeft er genoeg van. Mr. Shelton is niet opgenomen in een ontwenningskliniek en hij heeft ook geen enkele intentie dit wel te doen.
gedeeltelijke tekst uit de dagvaarding

Wanneer de uitspraak is, is vooralsnog onbekend.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty