Open letter to Mr. Garth Brooks

23 november 2018 | Blog | 1 reactie

Garth Brooks en Europa, het lijkt geen gelukkige combinatie. Natuurijk zit het met zijn populariteit hier wel snor, we doelen dan ook meer op zijn (voorgenomen) optredens aan deze kant van de Atlantische Oceaan.

Croke Park fiasco

In februari 2014 werden voor juli van dat jaar een tweetal concerten aangekondigd in Ierland. Vanwege de enorme belangstelling werden er nog drie shows extra toegevoegd, het totaal aantal verkochte kaartjes bedroeg ongeveer 400.000.

Door een conflict met de directe omwonenden van het park zag de organisator zich genoodzaakt twee shows te cancellen. Garth had zich echter aan vijf optredens gecommiteerd en wilde niet een deel van zijn fans teleurstellen. Het was vijf shows, of niets.

Misschien deed hij dit in eerste instantie als pressiemiddel, maar uiteindelijk werd hierdoor wel iedereen de dupe. Wat een enorm mooi countryfeest had moeten worden, liep uit op een fiasco.

Open brief

Nu steeds meer grote namen de oversteek naar Europa maken, vinden wij het tijd worden dat de naam Garth Brooks aan het lijstje met Carrie Underwood, Miranda Lambert, Lady Antebellum, Eric Church, Darius Rucker en Keith Urban wordt toegevoegd.

We hebben daarom onderstaande open brief aan Mr. Brooks geschreven en we denken dat het overgrote deel van de countryfans buiten Europa zich wel in de inhoud kan vinden… 🙂

Open letter to Garth Brooks

Help mee

We gaan natuurlijk ons best doen om ervoor te zorgen dat Garth hem onder ogen krijgt, maar jij kan daarbij helpen.

Laten we eens kijken of we dit bericht of de brief viraal kunnen laten gaan op social media. Deel dit bericht daarom zo veel mogelijk op social media. Download onderaan dit bericht de brief in pdf- of png-formaat en verspreid hem waar je maar wilt.

Stel je voor dat het ons lukt zijn aandacht te trekken. Stel je voor dat hij daadwerkelijk de oversteek naar Europa/Nederland maakt… Let’s give it our best shot!

  png image
  jpg image (low-res)

Klik met je rechter muisknop op de knop en kies voor de optie om het bestand te downloaden/de link op te slaan.

1 Reactie

  1. Superactie mbt open brief aan Garth Brooks, ik wacht ook al jaren totdat hij naar Europa (uiteraard liefst Nederland) komt!!!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *