De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Ook Cyndi Lauper gaat country

Nog een grote muziekster die de overstap naar country maakt.

In navolging van Jon Bon Jovi, Brett Michaels, Steven Tyler en Kiefer Sutherland heeft ook popicoon Cyndi Lauper de laatste maanden aan haar eigen countryproject gewerkt. Het wordt een album met haar interpretatie van enkele countryklassiekers uit de jaren dat ze opgroeide.

De titel van het album is “Detour” en het komt 6 mei aanstaande uit. Op het album, dat twaalf nummers bevat, staan duetten met grote sterren als Emmylou Harris, Vince Gill, Alison Krauss en Jewel.

Cyndi Lauper - Detour

Toen ik jong was, was countrymuziek onze popmuziek. We groeiden ermee op. Sommige nummers op “Detour” maken dan ook deel uit van mijn eerste herinneringen… Cyndi Lauper

De complete tracklist

 1. Funnel Of Love
 2. Detour (feat. Emmylou Harris)
 3. Misty Blue
 4. Walkin’ After Midnight
 5. Heartaches By The Number
 6. The End Of The World
 7. Night Life (feat. Willie Nelson)
 8. Begging To You
 9. You’re The Reason Our Kids Are Ugly (feat. Vince Gill)
 10. I Fall To Pieces
 11. I Want To Be A Cowboy’s Sweetheart (feat. Jewel)
 12. Hard Candy Christmas (feat. Alison Krauss)

Drie dagen nadat het album uitkomt, begint ze aan een tour die ook het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Italië en Frankrijk aandoet. Tijdens sommige concerten deelt Boy George samen met haar het podium. Meer informatie is te vinden op haar website.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty