De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Ontroerend weekend voor Miranda Lambert

Een emotioneel gebaar van een jonge fan.

Ontmoetingen met fans, je hebt ze als (country)artiest regelmatig. Meestal zijn ze leuk, soms creepy en af en toe ronduit ontroerend.

Justin Moore vertelde vorige week in een interview het verhaal van een creepy ontmoeting met een fan, maar de fans van Miranda Lambert lieten dit weekend zien dat het ook anders kan.

Miranda zegt Ja!

Miranda Lambert is verloofd, maar niet met degene die je zou verwachten. De zesjarige Sebastian was Miranda’s vriend Anderson East voor. Sebastian viel, tijdens een ‘meet & greet’ in het Metlife Stadium in New Jersey, op de knieën voor de superster en vroeg haar met hem te trouwen. De kleine schavuit had zelfs aan een verlovingsring gedacht.

Miranda zei “Ja”, maar vertelde Sebastian wel meteen dat hij nog 25 jaar moet wachten voordat ze samen naar het altaar kunnen lopen.

Miranda huilt (van ontroering)

Vrijdag 19 augustus gaf Miranda een concert in het Xfinity Center in Hartford (Connecticut). Tijdens de intro van het nummer “The House That Built Me” hield iemand in het publiek plotseling een spandoek omhoog, waarvan de zangeres een brok in de keel, en tranen in de ogen kreeg. “Really?” kon ze nog net uitbrengen, voordat ze het doek aannam en aan de volle zaal liet zien.

Het was gemaakt door een militair en het luidde: “Drie uitzendingen… Jouw stem was het laatste waarna ik iedere avond luisterde. THANK YOU!!!“.

Spandoek van fan maakt Miranda Lambert emotioneel

Spandoek van fan maakt Miranda Lambert emotioneel

Zie hieronder het ontroerende moment..

Helaas is de videoclip sindsdien van Youtube verwijderd.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty