Old Dominion proeft het zoet

30 april 2019 | Charts | 0 Reacties

Wat begon als een samenwerking om geschreven songs te kunnen testen, groeit uit tot een ware hitfabriek. Old Dominion scoort met “Make It Sweet” hun zesde nummer 1 hit!

Country Airplay

Vanaf zaterdag 4 mei voert de band van Matthew, Trevor, Brad, Whit en Geoff met de eerste single van hun nieuwe album de Country Airplay hitlijst aan. Een zoet begin dus voor het derde album van Old Dominion.

Old Dominion - Meat And Candy
Old Dominion – Meat And Candy

Na hun eerste hit “Break Up With Him” (2015) van hun debuutalbum “Meat And Candy“, zijn alle singles nummer 1 hits geworden. Enige uitzondering hierop is “Snapback”, maar zelfs die was nog altijd goed voor een tweede stek in de Country Airplay lijst.

Een smetje?

Een klein minpuntje is dat hun eigen singles nog nooit de officiële countryhitlijst, de Hot Country chart, hebben aangevoerd. “Written In The Sand” (2017) en “Break Up With Him” (2015) bleven beide steken op de derde stek, de overige vaak op 4 of 5.

Dit is natuurlijk iets dat de band met de singles van hun volgende album graag wil rechtzetten!

Nieuw album

Het derde album van Old Dominion is in de maak. Veel details zijn er nog niet bekend, maar het zou nog dit voorjaar of uiterlijk in de zomermaanden moeten verschijnen.

Alle opnames zijn ondertussen afgerond, dus het is wachten op de aankondiging van de releasedatum, titel en albumhoes. Stay tuned!

Nederlandse gig

Op dinsdag 8 oktober kunnen we uit volle borst alle hits meezingen. Dan treedt Old Dominion namelijk op in Melkweg Amsterdam. Jordan Davis komt als special guest mee naar het Europese deel van de ‘Make It Sweet’ tour.

En, ongelofelijk maar waar, er zijn nog altijd tickets te koop…

Grijp dus je kans, en bestel snel je tickets. Er zijn ook VIP tickets beschikbaar die, naast de toegang tot een korte akoestische set voorafgaand aan het concert, een groot aantal exclusieve extraatjes bieden. Meer info in onze concertaankonding.

  Bestel hier je tickets
Old Dominion - Jordan Davis - 8 oktober 2019 - Melkweg

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *