De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Old Dominion eindelijk naar Nederland [update]

Goed nieuws voor de vele fans waarbij ze boven aan hun 'concert-wensenlijst' staan.

Na afloop van concerten wordt er steevast door een grote groep countryfans nagepraat. Bijna altijd wordt gespeculeerd over de volgende gigs. Soms volgt er een ‘we-hopen-dat-deze-artiesten-ook-eens-naar-Nederland-komen-lijstje‘. Old Dominion ontbreekt eigenlijk nooit op deze lijst.

En nu komt deze superband, en kersverse ACM Award winnaar, eindelijk naar Nederland!

Tekstschrijvers vormen een superband

Old Dominion verwijst naar de bijnaam van de staat Virginia, de staat waarmee vier van de vijf bandleden een connectie hebben. Oorspronkelijk wordt de band opgericht om de nieuwe songs te spelen die de individuele bandleden schreven.

Old Dominion

Enkele hits die zij bijvoorbeeld schreven zijn “A Guy Walks Into A Bar” (Tyler Farr), “Light It Up” (Luke Bryan), “I Met A Girl” (William Michael Morgan) en “Neon” (Chris Young).

Al snel komen ze er achter dat ze zelf ook een goede sound hebben, en ze besluiten als band verder te gaan. In 2015 verschijnt hun debuutalbum “Meat & Candy“, twee jaar later gevolgd door “Happy Endings“.

Alle singles van deze albums worden hits, van “Break Up With Him” in 2015 tot “Hotel Key” in 2018. Ook hun laatste single release “Make It Sweet”, de eerste van hun derde album dat later dit jaar uitkomt, is op weg om een hit te worden.

Melkweg Amsterdam

Op dinsdag 8 oktober staan Matthew Ramsey, Trevor Rosen, Whit Sellers, Geoff Sprung en Brad Tursi op het podium van de Melkweg in Amsterdam.

Daar kunnen we dan eindelijk genieten van, en meezingen met, al hun grote hits.

Perfecte support-act

En er is nog meer goed nieuws te melden, want Old Dominion neemt de perfecte support-act mee.

Jordan Davis

Niemand minder dan Jordan Davis zal als support-act meereizen. Dat wordt uit volle borst “Singles You Up” en “Take It From Me” meezingen en meebouncen op zijn lekkere deuntjes.

Voor de countryfans die hem nog niet (denken te) kennen, check ons Spotlight artikel of de videoclip van zijn hit “Singles You Up” onderaan maar eens. Je hebt dat nummer zeker wel eens in een playlist voorbij horen komen, kan niet missen!

VIP Tickets

Voor deze show zullen (in de pre-sale) ook VIP tickets verkocht worden. Deze VIP tickets geven recht op:

  • Een toegangsticket met voorrang om als eerste naar binnen te mogen.
  • Pre-show akoestisch optreden van Old Dominion.
  • Q&A sessie met Old Dominion.
  • Een exclusief VIP-geschenk (exclusief gemaakt voor VIP-kaartkopers).
  • Een tour laminate.
  • Als eerste de kans om merchandise te kopen.

Let op: de pre-show en Q&A sessie zal voorafgaand aan de show plaatsvinden. Houd er dus rekening mee bij aankoop van een VIP-ticket dat je al eerder bij de locatie aanwezig moet zijn. De VIP-kaartkopers ontvangen voorafgaand aan het evenement een e-mail met alle informatie en de tijden van het VIP-pakket.

Tickets en voorverkoop

Tickets voor dit concert kosten 27,60 euro°, de voorverkoop start op vrijdag 12 april om 10:00 uur.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Make It Sweet

De huidige single van Old Dominion is “Make It Sweet”, waarvan je hieronder de videoclip kunt bekijken. Op dit moment staat deze single op de 5e plaats in de Country Airplay hitlijst, en op 14 in de Hot Country Hitlijst.


Singles You Up

Leer onderstaande songtekst maar uit je hoofd, want deze komt beslist voorbij… 🙂Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty