De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nummer 7 voor Jason Aldean

De eerste details zijn bekendgemaakt.

Jason Aldean heeft, in een interview met Rolling Stone Country, enkele details van zijn nieuwe album bekend gemaakt. Het album, zijn zevende studioalbum, verschijnt op vrijdag 9 september. De titel is “They Don’t Know”.

De eerste single van dit album, “Lights Come On”, staat op dit moment hoog in zowel de ‘Country Airplay’ als de ‘Hot Country Songs’ hitlijst van Billboard. Het nummer is geschreven in samenwerking met onder andere Tyler Hubbard en Brian Kelley van Florida Georgia Line.

Ik wilde een groots up-tempo nummer als eerste single van dit nieuwe album. Dat “Lights Go On” meteen klikt met de fans en vaak te horen is op de radio is echt heel cool.
Met al mijn albums hebben we steeds nieuwe sounds verkend en hebben we alles op onze eigen manier aangepakt. Dat is ook een beetje de betekenis van de nieuwe albumtitel. Jason Aldean

Jason Aldean - They Don't Know

Het is nog even wachten op de volledige tracklijst.

Six String Circus

Jason Aldean is op dit moment ‘on the road’ met zijn succesvolle ‘Six String Circus’ tour. Aan het begin van “Lights Come On” wordt verwezen naar deze tour:

But then the six-string circus comes to town
We hang them speakers over the crowd


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty