De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nummer 19 voor Keith Urban

Nummer 1 hits bedoelen we dan. Wow!

Keith Urban is al jaren een grote naam in de (country)muziekindustrie. De in Nieuw Zeeland geboren countryster scoort al jaren hit na hit en is zelfs een recordhouder met 35 achtereenvolgende Top 10 hits sinds 2000.

Keith Urban - John Cougar, John Deere, John 3:16

Deze week scoorde hij volgens de ‘Country Aircheck and Mediabase‘ zijn negentiende nummer 1 hit uit zijn carrière met “John Cougar, John Deere, John 3:16”. Dit nummer is de eerste single van zijn nieuwe album, dat volgend jaar uitkomt.

Op twee oktober trad hij als gast op tijdens het concert van Taylor Swift in Toronto. Daar trakteerde hij de fans niet alleen op “John Cougar, John Deere, John 3:16, maar speelde hij ook “Somebody Like You”. 

Taylor Swift opende in 2009 voor Keith tijdens zijn “Escape Together World Tour”, en de twee werkten ook samen met Tim McGraw op zijn nummer 1 hit “Highway Don’t Care”.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty