Een nummer 1 hit moet gevierd worden

8 juni 2015 | Nieuws | 0 Reacties

Alle aankomende artiesten nemen een gok als ze hun spullen pakken en naar Nashville trekken. Allemaal dromen ze ervan de volgende George Strait, Garth Brooks of Alan Jackson te worden. Ze hebben allemaal talent en een rotsvast vertrouwen in zichzelf, maar ze weten ook dat het een enorme uitdaging wordt.

Brett Eldredge is een echte avonturier, iemand die een uitdaging niet schuwt. Sterker nog, hij zoekt ze zelfs op. Ook nadat hij als countrymuziekant is doorgebroken.

Zijn eerste single, “Raymond” bleef in 2010 steken op de 23e plaats van de ‘US Country Airplay’ lijst. Brett was teleurgesteld. Hij begreep dat je hoger moet scoren als je carrière momentum wil krijgen, laat staan blijven houden. Hij besloot alles op alles te zetten om zijn doel te bereiken. Hij schreef het ene liedje na het andere, ging de sportschool in en werkte aan een ‘eigen look’.

Brett Eldredge - Bring You Back

Zijn debuutalbum “Bring You Back” kwam in 2013 uit. Op dit album stonden, naast “Raymond”, nog elf andere nummers. De eerste drie die hij uitbracht werden allemaal nummer 1 hits op de ‘US Airplay List’. Hij had door hard werken zijn doel bereikt.

Brett zou Brett niet zijn als hij een nieuwe uitdaging zocht. Na zijn eerste nummer 1 hit vroeg hij via social media aan zijn fans wat hij zou kunnen doen om het succes te vieren. Een ‘traditie’ was geboren. Ook bij zijn tweede en derde nummer 1 hit, ze kwamen alle drie op een rij, mochten zijn fans voorstellen doen hoe Brett het kon vieren.

Om zijn eerste hit, “Don’t Ya”,  te vieren boekte Brett een parachutesprong. Bij de tweede hit, “Beat Of The Music”, ging hij zwemmen tussen de haaien. Hier het bewijs in een diashow, met commentaar van Brett zelf.

  • Parachutesprong van Brett Eldredge
  • Parachutesprong van Brett Eldredge
  • Parachutesprong van Brett Eldredge
  • Parachutesprong van Brett Eldredge
  • Brett Eldredge zwemt met haaien

Ook “Mean To Me” is een nummer 1 hit geworden. Ook deze keer gaat Brett een uitdaging aan: ‘Dinner In The Sky’. Een diner op een platform dat door een kraan op grote hoogte wordt getakeld.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Ongetwijfeld zal Brett weer wat mooie foto’s op sociale media plaatsen. We houden het voor je in de gaten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *