De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

November wordt countrymaand

Er staan diverse optredens in de concertagenda.

Een aantal countrysterren komt in de herfstmaanden naar Europa met hun liveshows. Ze treden voornamelijk op in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, maar een paar artiesten komen ook naar Nederland. November wordt een mooie ‘countrymaand’ in Nederland.

Op woensdag 11 november 2015 staat Brantley Gilbert in de Melkweg (in de oude zaal). Brantley begon zijn carrière als songwriter voor onder andere Jason Aldean, maar met het uitkomen van zijn studioalbum “Halfway To Heaven” in 2009 brak hij zelf definitief door in de countryscene. Met hits als “Country Must be Country Wide”, “You Don’t Know Her Like I Do” en “Bottoms Up” heeft hij zich opgewerkt tot de absolute top.

Brantley Gilbert

De voorverkoop start op vrijdag 21 augustus, en voor het luttele bedrag van € 17,50 ben je erbij. Dit is exclusief servicekosten. Indien je nog niet in het bezit bent van een – verplicht – lidmaatschap van de Melkweg, kun je dit aanschaffen voor € 4,50.

Kacey Musgraves

Het goede nieuws is dat je je nieuw verworven lidmaatschap ruim een week later opnieuw kunt gebruiken! 🙂

Eerder meldden we al dat Kacey Musgraves op zondag 22 november een optreden geeft in diezelfde ‘Oude Zaal’ van de Melkweg. Hier speelt ze de hits van haar debuutalbum “Same Trailer Different Park“, maar natuurlijk ook het nieuwe materiaal van haar tweede album “Pageant Material“.

Voor 22,50 euro (exclusief servicekosten) kun je bij dit concert zijn. De voorverkoop voor het concert van Kacey Musgraves is ondertussen gestart en er zijn nog kaarten beschikbaar.

Wij gaan zeker, we laten ons deze kans niet ontnemen! Zo dichtbij komen de countrysterren zelden, de vorige keer moesten we er helemaal voor naar München rijden. Maar dat was het meer dan waard!

Wie zien we nog meer in de Melkweg voor deze twee fantastische concerten?

Steun de countrysterren op hun Europese tour! Uitverkochte zalen kunnen er alleen maar toe leiden dat ze vaker de Oceaan over steken. Ook kunnen de positieve verhalen andere countryartiesten ertoe bewegen deze stap te zetten.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty