De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nog één week!

Over een week is het zo ver, dan staat niemand minder dan Eric Church in de Melkweg in Amsterdam.

Maar wat is dat toch? Het is - volgens onze bescheiden mening - ongelofelijk dat dit concert nog niet is uitverkocht! Natuurlijk, de laatste keer trad hij op in de ‘Oude Zaal’, en deze is een stuk kleiner dan ‘The Max’. Maar toch…

Eric Church

Wanneer je countryliefhebber bent, is een concert, op Nederlandse bodem nog wel, van een superster als Eric Church toch niet te missen? Of zijn er minder countryliefhebbers dan plaatsen in ‘The Max’?

Dat laatste kunnen we ons niet voorstellen!

Zijn laatste album “Mr. Misunderstood” is weer een juweeltje, boordevol sterke nummers. Daarnaast zal hij ook voldoende oude klassiekers van bijvoorbeeld “The Outsiders“, “Chief”  en “Carolina” spelen. Als je een voorproefje wilt, luister (en kijk) dan even naar de nummers als “Talladega“, “Give Me Back My Hometown“, “Springsteen”, “Jack Daniels” en “Lotta Boot Left To Fill”.

Er zijn nog kaartjes te koop, dus maak gebruik van de social mediaknoppen onder dit artikel en attendeer je vrienden op dit unieke concert. Laten we er samen voor zorgen dat het een feest wordt!

Let’s Go To Church!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty