De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

No Such Thing As A Broken Heart voor Old Dominion [video]

Een voorproefje van hun nieuwe muziek/album. Dit keer ook de videoclip.

In maart besloot Old Dominion dat het tijd werd om de eerste ‘teaser’ van hun nieuwe album de wereld in te sturen. De band deed dit met de audiotrack van de eerste single van het nieuwe album: “No Such Thing As A Broken Heart”. Bleef het toen bij audio, nu kun je ook de videoclip bekijken.

Nieuw album

Over het nieuwe album, de opvolger van “Meat And Candy” uit 2015, is nog niet veel bekend. Verschijningsdatum, titel, tracklist, allemaal onbekend. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte zodra We meer weten over hun tweede album.

No Such Thing As A Broken Heart

De track spoort je aan om met volle teugen van het leven te genieten, ook als het even tegen zit. Het leven is immers te kort om bij de pakken neer te zitten en je weet nooit wanneer de zon weer gaat schijnen, maar meestal vrij snel. Druk op play en geniet van dit lekker vrolijke deuntje.

You can’t keep the ground from shaking
No matter how hard you try
You can’t keep the sunsets from fading
Gotta treat your life like you’re jumping off a rope swing
Baby, ’cause the whole thing’s really just a shot in the dark
Gotta love like there’s no such thing as a broken heartCaught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty