De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

No stopping Willie

Zelfs op 83-jarige leeftijd is Willie Nelson niet van plan het rustiger aan te doen.

https://country-music.nl/charlie-daniels-weet-van-geen-ophouden/), is Willie niet een man die ook maar overweegt om op zijn ranch ‘achter de geraniums’ te gaan zitten. Deze twee oude, kranige cowboys zijn zo verknocht aan (country)muziek, dat ze het voorbeeld van Merle Haggard vermoedelijk volgen: doorgaan tot het gordijn dicht gaat.

God’s Problem Child

Willie Nelson - God's Problem Child

Op vrijdag 28 april aanstaande, de dag voor zijn 84e verjaardag, brengt Willie Nelson nog een nieuw album uit. Het album bevat dertien songs, waarvan Willie er zeven (mede) schreef. De complete tracklisting is:

 1. Little House On The Hill
 2. Old Timer
 3. True Love
 4. Delete And Fast Forward
 5. A Woman’s Love
 6. Your Memory Has A Mind Of It’s Own
 7. Butterfly
 8. Still Not Dead
 9. God’s Problem Child
 10. It Gets Easier
 11. Lady Luck
 12. I Made A Mistake
 13. He Won’t Ever Be Gone

Still Not Dead

Een bijzondere vermelding verdient track 8, “Still Not Dead”. Deze schreef Willie samen met zijn oude vriend en producer Buddy Cannon. In de lyrics drijft Willie de spot met alle hoaxmeldingen van de laatste jaren omtrent zijn overlijden. Typisch Willie, typisch ‘Outlaw Country‘.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty