De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nikki Lane live in Paradiso

De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we de eerste aankondiging enigszins gemist hebben, maar dat gaan we nu goedmaken.

Op zaterdag 10 juni 2017 is Nikki Lane live te bewonderen in Paradiso, Amsterdam. Ze treedt daar op tijdens een door Sugar Mountain georganiseerde concertavond. Naast Nikki Lane treedt ook Julien Baker op en waarschijnlijk worden er nog enkele artiesten aan de avond toegevoegd.

Nikki Lane

Nikki Lane

Nikki Lane’s stijl doet sterk denken aan de jaren ’60. Ze speelt ‘klassieke country’ en wordt af en toe vergeleken met artiesten als Wanda Jackson. Meer informatie lees je op haar artiestenpagina. Daar vind je natuurlijk ook een overzicht van haar albums, alsmede een link naar haar sociale kanalen.

Nikki Lane op Spotify

In februari van dit jaar komt haar derde studioalbum uit. De titel van het album is gelijk aan de eerste single ervan: “Highway Queen”. Bekijk hieronder de clip van dit mooie nummer.


Julien Baker

Julien Baker is de frontvrouw en gitarist van de alternatieve rockband Forrister. In 2015 bracht ze een studioalbum uit (“Sprained Ankle”) dat erg veel lof kreeg. Het is een gedurfd album. De meeste nummers bevatten slechts Julien’s stem en (akoestisch) gitaargeluid. Sommige tracks werden zelfs in één take opgenomen.

Julien Baker op Spotify

Tickets

Er zijn nog kaarten te koop voor deze muziekavond. Voor nog geen 20 euro ben je erbij. Dit is wel exclusief het verplichte lidmaatschap van 3,50 euro.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty