De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nieuwe single van Angie Flare: “Footprints In The Sand”

Angie Flare heeft een nieuwe hoofdstuk in haar carrière geschreven.

In oktober vorig jaar lieten we je kennis maken met Angie Flare, een ‘kleine’ Brabantse met grootse plannen. In deze plannen spelen countrymuziek en Nashville een hoofdrol, en Angie heeft zojuist een nieuw hoofdstuk in haar story opengeslagen.

Footprints In The Sand

Op 8 maart namelijk verschijnt haar eerste EP “Footprints In The Sand”, iets dat ze diezelfde dag viert met een albumrelease party in ‘De Pul’ in het Brabantse Uden.

Angie Flare

“Footprints In The Sand” is het resultaat van Angie’s muzikale zoektocht de afgelopen jaren, naar zichzelf en haar eigen geluid. Ze volgde de voetsporen van grote muzikale legendes. Maar ook die van haar eigen Nederlandse new country helden, om zo met haar EP de eerste eigen voetafdrukken achter te laten.

Het eerste wapenfeit van de EP is de titeltrack, die gaat over het verlangen om een stempel op de wereld te drukken. Ze doet dat met een stevig new country nummer, veel steviger dan eerdere songs als “Unleash” en “Home” bijvoorbeeld.

Angie Flare - "Footprints In The Sand"

Druk op play hierboven – of kies één van de andere mogelijkheden hieronder – om naar “Footprints In The Sand” te luisteren, we zijn benieuwd wat je van deze track vindt. Laat het ons, en Angie, weten in de reacties hieronder.

Spotify Apple Music Youtube

Angie Flare - Footprints In The Sand

Er is maar één ding zeker in deze, soms harde, wereld en dat is dat we er vroeg of laat niet meer zijn. De kunst is dus om iets moois achter te laten in wat voor vorm dan ook. Angie Flare

Albumrelease in Uden

En dat is ze zeker van plan tijdens de show in Uden op 8 maart aanstaande. Ze speelt daar natuurlijk haar nieuwe songs, voor de eerste keer met een complete band, maar ook enkele covers van songs die haar geïnspireerd hebben. Een gezellige muziekavond dus!

Tickets voor deze show kosten slechts 8,50 euro (inclusief servicekosten) en zijn via de link hieronder te bestellen. De show begint om 15:00 uur en vindt plaats in de kleine zaal van ‘De Pul”.

Bestel hier tickets

Het wordt een complete show met een kop en een staart, vol energie, nieuwe muziek, maar ook bekende klassiekers. Angie Flare over de albumrelease party

Angie Flare

Via onderstaande links kun je Angie volgen op social media en Spotify. Haar muziek is zeker de moeite waard, en zoals de andere Nederlandse (new) country artiesten verdienen ze onze steun. Check ‘m out!

Spotify instagram Youtube Website


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty