Nieuwe single van Sir Rosevelt is “Something ‘Bout You”

31 januari 2018 | Nieuws | 0 Reacties

In november vorig jaar brachten we op onze facebookpagina het nieuws dat de frontman en naamgever van de Zac Brown Band klaarblijkelijk tijd over heeft. Zac Brown heeft namelijk met producer Ben Somonetti en tekstschrijver Niko Moon de driemansformatie Sir Rosevelt opgericht.

Het is een hobbyproject van Zac, dus de Zac Brown Band blijft gewoon muziek maken en optreden. Met Sir Rosevelt wil Zac zijn muzikale horizon verbreden, ze spelen een mix van zuidelijke pop, rock, dance en akoestische muziek.

Sir Rosevelt

Op 15 december 2017 verscheen hun eerste album, vernoemd naar de band zelf. Op deze LP staan elf tracks met grotere popinvloeden en meer instrumenten. Het album is zeker de moeite waard, Zac’s stem komt ook in deze stijl goed tot z’n recht en het album staat vol mooie songs.

  Sir Rosevelt op Spotify

Something ‘Bout You

De eerste single is ondertussen uitgebracht. De groep heeft gekozen voor het mooie “Something ‘Bout You”, een track waarin nog duidelijk de countryinvloeden hoorbaar zijn. Je hoort ze tussen de Top 40 beat van het nummer en Zac zingt het nummer met veel ‘soul’ in zijn stem.

Druk op play hieronder om zelf te luisteren. Laat ons weten wat je ervan vindt.

 Something Bout you - Sir Rosevelt

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *