De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nieuwe single van Luke Bryan: “Light It Up”

Nee, het gaat niet over wat je in eerste instantie denkt!

De laatste single van Luke Bryan’s enorm succesvolle album “Kill The Lights” uit 2015 is “Fast”. Niet geheel toevallig was dit afgelopen zondag onze Zondag Flix, want vandaag verschijnt zijn nieuwe single “Light It Up”. Het is de aanloop naar de release van zijn zesde studioalbum.

Light It Up

Normaal gesproken zou je bij deze titel aan een aansteker/sigaret combinatie denken, maar Luke gebruikt deze uitdrukking in een andere context. Een meer moderne context, want hij doelt op zijn telefoon.

In de song vraagt, of eigenlijk smeekt hij zijn geliefde hem te bellen zodat het scherm van zijn telefoon weer oplicht. Continue kijkt hij iedere paar minuten naar het scherm, of er al een berichtje of een gemiste oproep van deze vrouw is.

Een actuele song, want iedereen kent de haast onweerstaanbare aantrekkingskracht van de smartphone. Heb ik iets gemist?

I get so neurotic about it baby
‘Cause I know you’re reading your phone
I can’t help from going crazy
Thinking you might not be all alone
I wake up, I check it
I shower and I check it
I feel the buzz in my truck
And I almost wreck it
I always got it on me
Just in case you want me
So, if you’re looking for my love
Then light it up

Update 4 oktober 2017

De lyricvideo van “Light It Up” is uit:


Nieuw album, nieuwe nummer 1 hits

Wanneer het nieuwe album verschijnt, is nog niet bekend. Met zijn meest recente album scoorde Luke Bryan maar liefst zes nummer 1 hits: “Kick The Dust Up”, “Strip It Down”, “Home Alone Tonight”, “Huntin’, Fishin’ And Lovin’ Every Day”, “Move” en natuurlijk “Fast”. De lat ligt dus hoog en Luke zal zich niet te veel willen haasten met de release van album nummer zes.

Als “light It Up” een nummer 1 hit wordt, is het Luke’s 19e uit zijn carrière.

[Luke Bryan - Light It Up (single)

Update 24 augustus 2017

Gisteren schreven we dat Luke zich vermoedelijk niet zal haasten omdat ‘de lat zo hoog ligt’, maar gisterenavond was de countryster te gast bij ‘The Bobby Bones Show‘ waar hij sprak over de nieuwe song en het aanstaande album.

Op de vraag wanneer we dat album kunnen verwachten zei Luke niet veel. Waarmee hij juist veel verraadde :).

Let’s just say after Thanksgiving, before Christmas

Tegenwoordig is de vrijdag de vaste ‘album releasedag’, dus dan blijven alleen 1 of 8 december over. Het aftellen kan beginnen!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty