De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nieuwe muziek van Lady A.

Ze hebben ons even laten wachten, maar er wordt door Lady Antebellum gewerkt aan nieuwe muziek.

Voor het eerst sinds de release van het album “Heart Break” (2017) heeft Lady Antebellum nieuwe muziek uitgebracht. Het is de single “What If I Never Get Over You”. Het geeft de fans een voorproefje van het volgende Lady A album.

What If I Never Get Over You

De single is niet door het trio zelf geschreven, maar door Sam Ellis, Laura Veltz, John Green en Ryan Hurd. Maar voor Hillary, Charles en Dave is het alsof dit nummer speciaal voor hen geschreven is.

En meteen na de opname wisten de leden van Lady Antebellum dat dit het nummer was, dat hun fans als eerste moesten horen. Wij helpen ze daar natuurlijk graag bij, dus hieronder kun je de track starten en beluisteren terwijl je verder leest.

Lady Antebellum - "What If I Never Get Over You"

Terug naar de oude sound

Deze mooie breakup ballad, een duet tussen Charles en Hillary, geeft de fans een idee van de muzikale richting waarin de band momenteel beweegt. En dat is terug naar de sound waarmee ze uitgegroeid zijn tot één van de grootste countrybands in de historie.

Need You Now - Lady Antebellum

Na de ‘expirimenten’ met partysongs als “You Look Good” en speciale meezingers als “Bartender” keren ze dus terug naar hun roots: Meer sentiment, meer verlangen en meer diepgang.

Net als in bijvoorbeeld “Need You Now”, een song die hun internationale doorbraak betekende en een track waarin iedereen zich kan herkennen.

To me, this song stands out so much because it asks so many great questions that are unanswered. “I think that’s what’s so powerful about “Need You Now.” It went around the world, to me, because it just related to everybody.
Dave Haywood

Nieuwe album

Wanneer hun nieuwe album verschijnt is nog onbekend. De band heeft op dit moment een behoorlijk aantal songs voor hun nieuwe album opgenomen, maar de tracklist, titel en albumhoes zijn nog niet bekendgemaakt.

Update: De officiële aankondiging van het album is een feit, lees hier verder

Stay tuned...


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty