De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nieuwe muziek van Blake Shelton op komst

Op een aparte manier informeerde Blake ons en zijn fans over de op komst zijnde muziek.

Op social media heeft Blake Shelton zijn nieuwe album aangekondigd. Hij deed dat geheel in ‘Blake Style’, met een soort quiz waarin hij zijn fans met tussenpozen enkele hints gaf.

Ogenschijnlijk zit Blake, in ieder geval muzikaal, in een ‘happy place’. Zijn vorige album “If I’m Honest” is net een jaar oud.

Texoma Shore

De titel van het album is “Texoma Shore” en de aankondiging ging vergezeld van de albumcover. Ook de releasedatum is bekend, omcirkel vrijdag 3 november maar in de agenda.

Blake’s nieuwste single “I’ll Name The Dogs” verschijnt ongetwijfeld op het album, maar verder is er (nog) niets bekend gemaakt.

De albumtitel verwijst naar een meer dat op de grens van de staten Texas en Oklahoma ligt. De hints die hij zijn fans gaf, waren directe verwijzingen naar dit meer dat op een uur rijden van zowel Blake’s woonplaats (Tishomingo) als zijn hometown (Ada) ligt.

Blake zoekt het de laatste tijd wel vaker 'dichtbij', zo siert de watertoren van Ada zijn album uit 2014, “Bringing Back The Sunshine“.

De aankondiging

Hieronder de aankondiging zoals die een uur geleden op Instagram verscheen.

Het aftellen kan beginnen!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty