Nieuwe LP van Lady Antebellum verschijnt 15 november

23 september 2019 | Albums | 0 Reacties

Hun laatste album “Heartbreak” bracht slechts twee singles voort, en beide bleven in de hitlijsten buiten de Top 3 steken. Met de release van hun nieuwe album ‘Ocean’ hoopt Lady Antebellum die trend te doorbreken.

Ocean

Ocean” wordt het achtste studioalbum van Lady A, zoals de supergroep van Hillary Scott, Charles Kelley en Dave Haywood door fans vaak liefkozend genoemd wordt, en is dus de opvolger van “Heartbreak” uit 2017.

De productie van het album is in handen van Dan Huff, het is hun eerste samenwerking. De dertien songs op het album zijn geschreven door top songwriters, waaronder Chris DeStefano, Ross Copperman, Corey Crowder, Ryan Hurd, busbee en Hillary Lindsey.

Bij zeven van die dertien songs zien we ook de namen van Charles Kelley en Dave Haywoord terug. Daarnaast is track 11, “The Thing That Wrecks You” een samenwerking met Little Big Town.

There’s this theme of returning to the core of who we are – as writers, vocalists and people – that came out in each of these songs. Our time in the studio with Dann [Huff, red.] had an excitement that felt like we were making our first album all over again.

Dave Haywood

Albumhoes en tracklist

Op de albumhoes zien we – traditiegetrouw – een foto van het drietal, waarbij Charles weer eens wegkijkt. Maar vrees niet, dat is slechts een detail dat ons opviel, en zeker geen indicatie dat er troubles in de groep zijn. 🙂

Lady Antebellum - Ocean
Lady Antebellum – Ocean

Tracklist

1What If I Never Get Over You
2Pictures
3Crazy Love
4You Can Do You
5What I’m Leaving For
6Be Patient With My Love
7Alright
8Let It Be Love
9On A Night Like This
10Boots
11The Thing That Wrecks You
12Mansion
13Ocean

Singles

De huidige single van Lady A, “What If I Never Get Over You” doet het op dit moment goed. Het stevent af op de Top 10 van de hitlijsten, op de Country Airplay lijst vinden we het deze week terug op de 15e stek. Hieronder de videoclip.

Om het (pers)moment optimaal te benutten heeft de groep nu ook een videoclip van de titeltrack gereleased. Druk hieronder op play om de clip van “Ocean” te starten. Veel plezier, en we zijn benieuwd wat jullie van “Ocean” vinden… Let us know below!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *