De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nieuwe LP van Lady Antebellum verschijnt 15 november

Studioalbum nummer acht van deze populaire groep is in aantocht.

Hun laatste album “Heartbreak” bracht slechts twee singles voort, en beide bleven in de hitlijsten buiten de Top 3 steken. Met de release van hun nieuwe album ‘Ocean’ hoopt Lady Antebellum die trend te doorbreken.

Ocean

“Ocean” wordt het achtste studioalbum van Lady A, zoals de supergroep van Hillary Scott, Charles Kelley en Dave Haywood door fans vaak liefkozend genoemd wordt, en is dus de opvolger van “Heartbreak” uit 2017.

De productie van het album is in handen van Dan Huff, het is hun eerste samenwerking. De dertien songs op het album zijn geschreven door top songwriters, waaronder Chris DeStefano, Ross Copperman, Corey Crowder, Ryan Hurd, busbee en Hillary Lindsey.

Bij zeven van die dertien songs zien we ook de namen van Charles Kelley en Dave Haywoord terug. Daarnaast is track 11, “The Thing That Wrecks You” een samenwerking met Little Big Town.

There’s this theme of returning to the core of who we are – as writers, vocalists and people – that came out in each of these songs. Our time in the studio with Dann [Huff, red.] had an excitement that felt like we were making our first album all over again. Dave Haywood

Albumhoes en tracklist

Op de albumhoes zien we – traditiegetrouw – een foto van het drietal, waarbij Charles weer eens wegkijkt. Maar vrees niet, dat is slechts een detail dat ons opviel, en zeker geen indicatie dat er troubles in de groep zijn. 🙂

Lady Antebellum - Ocean

Tracklist

 1. What If I Never Get Over You
 2. Pictures
 3. Crazy Love
 4. You Can Do You
 5. What I’m Leaving For
 6. Be Patient With My Love
 7. Alright
 8. Let It Be Love
 9. On A Night Like This
 10. Boots
 11. The Thing That Wrecks You (with Little Big Town)
 12. Mansion
 13. Ocean

Singles

De huidige single van Lady A, “What If I Never Get Over You” doet het op dit moment goed. Het stevent af op de Top 10 van de hitlijsten, op de Country Airplay lijst vinden we het deze week terug op de 15e stek. Hieronder de videoclip.


Om het (pers)moment optimaal te benutten heeft de groep nu ook een videoclip van de titeltrack gereleased. Druk hieronder op play om de clip van “Ocean” te starten. Veel plezier!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty