De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nieuwe EP van Jick Munro & The Amazing Laserbeams in aantocht

Jick Munro en zijn vrienden komen binnenkort met een tweede album.

De Nederlandse formatie Jick Munro & The Amazing Laserbeams brengt aanstaande vrijdag hun EP “Ramblin’ On” uit. Het is het tweede album van de band die aan het begin van het jaar in onze spotlight stapte.

Ontstaan en groei

In 2011 bestaat de formatie nog uit een viertal muzikale studievrienden van de lerarenopleiding in Maastricht, maar ondertussen is de groep gegroeid naar zeven personen. Meer mensen, meer lol. 

En dat geldt ook voor het publiek, want hun optredens worden goed bezocht. Vrolijke shows, mooie harmonieën en een muzikale veelzijdigheid kenmerken de shows, waardoor het publiek lekker meedeint en -swingt.

Door optredens in zowel binnen- als buitenland groeit de fanbase gestaag. Een optreden van Jick Munro is een avond die je niet snel vergeet.

Debuutalbum

Jick Munro - The Ark

In 2016 verscheen hun debuutalbum “The Ark”. Tien afwisselende songs die je meenemen op een reis door diverse genres. Country en rockabilly, maar ook folk en zelfs bluegrass worden niet geschuwd.

“The Ark” is een album dat af is, een aanrader om een keer te beluisteren.

Ramblin’ On

Na de release van “The Ark” hebben Jick Munro en zijn kameraden natuurlijk niet stilgezeten. Er werd – tussen de optredens door – gewerkt aan nieuwe songs.

Eén van die songs is “Old Joe”, een track die in 3 minuten en 38 seconden alle facetten van de band laat zien én horen. In februari hadden we bij country-music.nl de primeur van de videoclip van “Old Joe”

Vrijdag lanceren de heren hun nieuwe EP “Ramblin On” met een uitverkochte releaseparty in ‘Muziekgieterij‘ in Maastricht.

Op “Ramblin On” staan in totaal vier tracks, waaronder “Old Joe”. Een complete tracklist vind je hieronder.

Ramblin' On - Jick Munro & The Amazing Laserbeams

  1. All Night Long
  2. The Wolf
  3. Hear Me Out
  4. Old Joe

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty