De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nieuwe countryalbums in juni 2016

Een overzicht van de albumreleases van juni.

Met nieuwe albums van onder andere Keith Urban, Jennifer Nettles en Blake Shelton, is mei een erg mooie countrymaand. Maar ook juni heeft een hoop nieuwe leuke albums in petto, van grote sterren én aanstormend talent.

Op de eerste vrijdag van juni komt “Hero” uit, het eerste volledige studioalbum van Maren Morris. Deze 26-jarige Texaanse kreeg de laatste tijd veel airplay met het schitterende nummer “My Church“, en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen.

Maren Morris - "Hero"

Ook Dan + Shay presenteren dan “Obsessed”, de opvolger van hun debuutalbum uit 2014.

De recentelijk aangekondigde nieuwe EP van Cassadee Pope en het nieuwe album van Craig Morgan verschijnen ook op 3 juni.

Een week later volgen dan de nieuwe albums van Brandy Clark (“A Whole Lot More To Me”) en Frankie Ballard (“El Rio”). Ook het debuutalbum van Drew Baldridge, “Dirt On Us” ligt vanaf 10 juni in de schappen. Deze zanger uit Illinois mixt country met pop invloeden.

Jon Pardi en LoCash zijn een vrijdag later, op 17 juni, de volgende die nieuw materiaal uitbrengen. De maand wordt afgesloten met “True Sadness” van The Avett Brothers.

Het overzicht:

Datum Artiest Album
3 juni Maren Morris "Hero"
Dan + Shay "Obsessed"
Craig Morgan "A Whole Lot More To Me"
Cassadee Pope "Summer EP"
10 juni Brandy Clark "Big Day In A Small Town"
Drew Baldridge "Dirt On Us"
Frankie Ballard "El Rio"
17 juni Jon Pardi "California Sunrise"
LoCash "The Fighters"
24 juni The Avett Brothers "True Sadness"

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty