De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nieuwe clip van Drake White: Makin’ Me Look Good Again

Drake's vrouw speelt mee in de clip.

Wanneer het gaat over de vrouwen van artiesten en andere beroemdheden is ‘achter iedere succesvolle man staat een sterke vrouw’ een veelgebruikt gezegde. Zij blijven veelal op de achtergrond en zijn daardoor relatief onbekend voor het grote publiek. Maar voor de artiest en zijn of haar succes zijn ze zó belangrijk.

Voor Drake White is dat de inspiratie achter het nummer “Makin’ Me Look Good Again”.

Makin' Me Look Good Again

Drake White - Spark

Dit nummer, afkomstig van zijn debuutalbum “Spark“, heeft al op 1 gestaan bij Sirius XM The Highway. En ook in de Billboard hitlijsten neemt het momentum van dit nummer toe. Deze week vinden we het terug op nummer 43 bij de ‘Hot Country Songs‘ en op 36 in de ‘Country Airplay‘ hitlijst. Om dit nummer verder te ondersteunen bij de opmars in de charts, heeft Drake een mooie clip uitgebracht.

De inspiratie voor het nummer kwam toen Drake en zijn vrouw Alex bij zijn schoonouders waren. Ze genoten in hun achtertuin van een barbecue, een drankje en het uitzicht over de rivier achter het huis. Na ongeveer zes biertjes keek Drake naar zijn vrouw en bedacht toen dat het zij de reden van, en drijvende kracht achter zijn succes is.

I was about six beers in and thought “Man, she makes you look good!”

Alex speelt mee in de clip

Zijn vrouw Alex speelt ook mee in de persoonlijke clip, opgenomen in de omgeving van Nashville. Het is een ode aan zijn meest kostbare relatie: die met zijn vrouw.

I’m rust on a barbed wire, I’m dust on a chrome yeah
Yes I’m the heart that bleeds in an old country song

And then those loving arms they pull me back in
And there you go, baby, yeah, making me look good again


"Spark" op Spotify


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty