De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nieuwe albumreleases van 24 februari 2017

Ook vandaag introduceren we weer een paar mooie albums.

Thank God It’s Friday! Bijna weekend en tegenwoordig dé dag dat de nieuwe (country)albums worden gereleased. Ook vandaag komen er weer een tweetal mooie albums uit…

Hieronder een overzicht met links naar achtergrondinformatie en spotify/iTunes.

“The Breaker” - Little Big Town

Little Big Town - The Breaker

De kersverse winnaar van de CMA ‘Vocal Group of the Year’ award brengt vandaag hun nieuwe studioalbum uit. De titel is “The Breaker” en het brengt de groep terug op ‘countrymuziek pad’.

Vorig jaar kwam als een verrassing het album “Wanderlust” uit, met daarop samenwerkingen met Justin Timberlake en Pharrell Williams. Het was een popalbum, maar de fans hoeven geen angst te hebben dat ze – net als The Band Perry en eerder Taylor Swift – voor het popgenre kiezen.

Het nieuwe album bevat twaalf nieuwe nummers, waaronder de reeds op single uitgebrachte “Better Man”.

Spotify Apple Music

“Vaquero” van Aaron Watson

Aaron Watson - Vaquero

Aaron Watson brengt vandaag “[Vaqueroaaron-watson-2017-vaquero/)” uit. Het is de opvolger van zijn succesvolle album “The Underdog” uit 2015.

Met ‘The Underdog” schreef hij geschiedenis. Het was het eerste zelfstandig geproduceerde album dat op nummer 1 in de Billboard ‘Top Country Albums’ hitlijst binnenkwam.

Vaquero is een Spaans woord en betekent ‘cowboy’.

Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty