De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nieuwe Album van Thomas Rhett heet “Life Changes”

Veranderingen alom, vastgelegd op een geluidsdrager.

Thomas Rhett heeft via social media bekendgemaakt dat zijn nieuwe, derde studioalbum vanaf 8 september aanstaande overal verkrijgbaar is. Ook zijn de tracklist en albumhoes vrijgegeven. Bekijk onderaan dit artikel de mooie aankondiging in zijn Instagrambericht.

Life Changes

De titel van het album is een directe verwijzing naar de veranderingen in zijn eigen leven. Het laatste jaar kende de sympathieke zanger niet alleen nog meer succes, maar ook hele gelukkige familiemomenten met de adoptie van Willa Gray en natuurlijk de zwangerschap bij zijn vrouw Lauren. Dit alles zette zijn leven op zijn kop, maar hij verliest zijn carrière zeker niet uit het oog.

De veranderingen zijn eerder een inspiratiebron voor hem. De songs op “Life Changes” gaan over liefde, ouder worden en familie. Van de veertien tracks heeft Thomas er aan tien meegeschreven, samen met Julian Bunetta en John Henry Ryan. Die laatste twee zijn vooral bekend van hun hits voor One Direction en John Legend. Het wordt dat ook weer een album met een pop-country invalshoek.

I want people to come in from different genres and be like, ‘Dang, I never really listened to country music, but this record kind of turns me on in different ways. I think that’s why I recorded so many different types of songs on this record and really just tried to write what I know about. Thomas Rhett

“Life Changes” is de opvolger van “It Goes Like This” uit 2013 en “Tangled Up” uit 2015.

Unforgettable

Morgen, vrijdag 28 juli, verschijnt de tweede single van “Life Changes”. De titel is “Unforgettable” en het is geschreven door Thomas Rhett zelf, samen met Jesse Frasure, Shane McAnally en Ashley Gorley.

Tracklist

Eén van de tracks op het album is natuurlijk “Craving You”, het duet dat hij opnam met Maren Morris en dat op dit moment hoog genoteerd staat in de hitlijsten. Naast de hierboven genoemde songwriters zien we bij de credits ook de namen staan van onder andere zijn vader Rhett Akins, Shane McAnally, Ben Hayslip en Josh Osborne.

Life Changes - Thomas Rhett

 1. Craving You (feat. Maren Morris)
 2. Unforgettable
 3. Sixteen
 4. Drink A Little Beer (feat. Rhett Akins)
 5. Marry Me
 6. Leave Right Now
 7. Smooth Like The Summer
 8. Life Changes
 9. When You Look Like That
 10. Sweetheart
 11. Kiss Me Like A Stranger
 12. Renegades
 13. Gateway Love
 14. Grave

De aankondiging

Hieronder de aankondiging zoals Thomas Rhett hem op Instagram plaatste.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty