De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nieuwe album van Garth Brooks loopt vertraging op

Een oude(re) man met moderne toys, dat moet een keer fout gaan. ;-)

Slecht nieuws voor de fans van Garth Brooks. In een interview met de Milwaukee Journal Sentinel heeft hij gezegd dat zijn nieuwe album vertraging heeft opgelopen.

Dit is niet te wijten aan de zeer succesvolle tournee die hem, samen met zijn vouw Trishia Yearwood in het voorprogramma, kris-kras door Amerika voert. Al zou dit op zich al een goede reden zijn. De shows zijn zo populair dat hij soms twee keer op één dag in hetzelfde stadion optreedt.

Nee, de oorzaak ligt ergens anders. De reden van de vertraging heeft meer te maken met de combinatie ‘moderne techniek’ en een ‘oude countryster’. In het interview geeft Garth aan dat hij al zijn nieuwe materiaal op een smartphone had opgeslagen, en die telefoon is gecrashed.

Dit is waar de oude man moderne technology (moet) gebruiken, en dat is lastig. Al het materiaal waaraan ik het laatste half jaar gewerkt heb, staat op een smartphone die ik heb laten crashen. En die telefoon wil niet meer tot leven komen.

Ik weet dat ik een backup had moeten maken. Het is net alsof je in de jaren ’90 je koffer verloor. Garth Brooks

Garth doet er natuurlijk alles aan om in ieder geval de data van de telefoon te (laten) herstellen, zodat hij volgend jaar alsnog een nieuw album kan uitbrengen. Hij is zelf in ieder geval vol vertrouwen dat het lukt. En wij hopen mee…


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty