De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nieuw album van Reba in aantocht

Via Las Vegas naar nieuwe muziek.

De muzikale carrière van Reba McEntire en het duo Brooks & Dunn zijn nauw met elkaar verbonden. In de jaren ’90 gingen ze samen op tournee en scoorden ze samen enkele grote hits. Dit herhaalde zich in 2008, met de re-release van “Cowgirls Don’t Cry”.

En ook meer recentelijk trokken ze weer samen op: in 2015 konden fans enkele ‘double headline’ concerten in Las Vegas bezoeken. Deze concerten verkochten in no-time uit, de drie en hun muziek blijven populair.

Brooks, Dunn, Reba

Stronger Than The Truth

Ook in 2019 kruisen hun paden, ditmaal met betrekking tot de releasedatum van hun nieuwe albums. Op vrijdag 5 april verschijnt het album “Reboot” van Brooks & Dunn, maar ook “Stronger Than The Truth”, de nieuwe LP van Reba.

Op dit nieuwe album staan 12 nieuwe songs, die Reba onder andere samen met Brandy Clark, Hillary Lindsey en Ronnie Dunn schreef. Ook was ze nauw betrokken bij de productie ervan, die deed ze samen met Buddy Cannon.

I grew up on an 8,000-acre family ranch singing at dance halls, honky-tonks and rodeos with my brother and sister. “Stronger Than the Truth” takes me back to that kind of country music that I grew up with. I haven’t gotten to do that in a while, so I’m thrilled to pieces to release this new music. Reba McEntire

Tracklist

Stronger That The Truth - Reba McEntire

 1. Swing All Night Long With You
 2. Stronger That The Truth
 3. Storm In A Shot Glass
 4. Tammy Wynette Kind Of Pain
 5. Cactus In A Coffee Can
 6. Your Heart
 7. The Clown
 8. No U In Oklahoma
 9. The Bar’s Getting Lower
 10. In His Mind
 11. Freedom
 12. You Never Gave Up On Me

54e ACM Awards

Onlangs is ook bekend geworden dat Reba dit jaar wederom de presentatie van de Academy of Country Music Awards voor haar rekening neemt. Het is dan de 16e keer dat ze deze show presenteert.

Reba krijgt op 20 februari ook de eer om de nominaties bekend te maken. De awardshow zelf wordt op 7 april gehouden in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty