De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nieuw album voor Josh Kelley: “New Lane Road”

De release is voor 22 april gepland.

De titel van het album, zijn tweede echte countryalbum, is “New Lane Road”, en de eerste single is “It’s Your Move”. Zijn vrouw Katherine Heigl heeft de clip niet alleen geregiseerd, ze speelt er ook in mee.

Josh Kelley is de oudere broer van Charles Kelley, de frontman van Lady Antebellum. Josh heeft, alvorens hij in 2010 de switch naar countrymuziek maakte, enkele popalbums met soulinvloeden gemaakt. Dit nieuwe album wordt de opvolger van “Georgia Clay” uit 2011.

Josh Kelley - New Lane Road

“New Lane Road” bevat in totaal 12 songs. Veel meer details zijn (nog) niet bekend, maar de eerste single is in ieder geval een heel persoonlijk nummer. Josh is nu negen jaar getrouwd met Katherine, en zoals ieder huwelijk kent die van hen ook ups en downs. “It’s Your Move” beschrijft een periode waarin er sprake was van een kleine huwelijkscrisis in huize Kelley. Josh zegt daarover in een interview het volgende:

Het was een heftige ruzie. Eén waarin je alles op het spel zet en later moet besluiten of je nog toekomst ziet in je huwelijk. Gelukkig houden we van elkaar en we zijn elkaars beste vrienden. We kwamen er sterker uit, maar het was wel een grote ‘eye-opener’ voor ons.

In de clip zien we het stel tijdens en na een hevige ruzie. Josh speelt het nummer op de piano aan één kant van een vertrek, terwijl Katherine aan de andere kant wikt en weegt of ze het allemaal nog wel ziet zitten. Daartussen worden een paar dansers opgevoerd, die de emoties vertalen in een sierlijke dans. Kijk en luister zelf…Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty