De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nieuw album en tour voor Brantley Gilbert

Goed nieuws voor zijn vele fans.

‘Thank God It’s Friday’. Deze spreuk gold vandaag speciaal voor fans van Brantley GIlbert. De artiest had voor vandaag groot nieuws aangekondigd en daarvan was geen woord gelogen. Een nieuw album dat begin 2017 uitkomt en een tour. Dat waren de verrassingen waarmee hij onze vrijdag nóg beter maakte dan dat hij al was.

The Devil Don’t Sleep

Brantley Gilbert

Heel lang hoeven zijn fans niet te wachten op het nieuwe album. De release van “The Devil Don’t Sleep” staat gepland voor 13 januari 2017. Artwork en/of tracklist volgen later.

De tour die hij in 2017 onderneemt, met support acts Luke Combs en Tucker Beathard, heeft dezelfde naam. Op dit moment zijn enkele data en locaties bekend. Allen in Noord-Amerika, maar er volgen er binnenkort meer. Afgaande op het succes van zijn optreden in Amsterdam en andere Europese steden, hopen we op een hernieuwd bezoek van deze countryster.

#FingersCrossed


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty