De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nashville – The Musical

Een toegift voor alle fans en liefhebbers van de dramaserie 'Nashville'.

Zes seizoenen lang konden we genieten van het drama, maar ook van de mooie muziek uit de succesvolle TV-serie Nashville. En nu lijkt het erop dat er een ‘toegift’ komt, in de vorm van een musical.

Nashville life

Van 2012 tot en met 2018 waren we deelgenoot in de levens van de fictieve countrysterren Rayna, Deacon, Juliette, Avery, Will, Scarlett, Gunnar, Maddie en Daphne.

Nashville

De boeiende serie gaf ons een uniek inkijkje in het muziekwereldje. Niet alleen de privélevens van de sterren, maar ook in de processen die nodig zijn om muziek te maken. Van songwriting tot het produceren van een album.

Fans op de bres

Al snel groeide het aantal fans van Nashville, en niet alleen in Amerika. Toen CBS na vier seizoenen aangaf te willen stoppen, ondertekenden fans over de hele wereld petities waarin ze CBS opriepen meer seizoenen te produceren. Uiteindelijk nam CMT de rechten over en kregen we nog twee seizoenen.

The Musical

Scott Delman, die al meerdere Tony Awards won, heeft de musicalrechten van de serie gekocht. Hij is van plan om binnenkort een nieuwe verhaallijn te presenteren in de theaters, voorzien van nieuwe muziek.

Of de oorspronkelijke cast ook op de bühne de personages vertolkt, is op dit moment nog niet duidelijk…Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty