De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Na twaalf jaar komt Travis Tritt met nieuwe songs

Travis Tritt, één van de grootheden van de countrymuziek, zit midden in een soort ‘doorstart’ van zijn carrière.

Travis Tritt, één van de grootheden van de countrymuziek, zit midden in een soort ‘doorstart’ van zijn carrière. Onlangs tekende hij een nieuwe deal met Big Noise Music Group en in een recent persbericht kondigt hij nu dus ook nieuwe muziek aan.

Nieuwe songs

In 2019 bracht de 57-jarige zanger weliswaar nog “Homegrown” uit, maar dat was een collectie van zijn grootste hits, opgenomen tijdens een concert in Augusta in zijn geboorte staat (Georgia).

Uit het persbericht wordt duidelijk dat het dit keer om nieuwe, nog niet eerder verschenen songs gaat. De releasedatum, albumtitel en -hoes zijn helaas nog niet vrijgegeven.

Ster producer

Wat wel bekend is, is dat het album geproduceerd wordt door niemand minder dan Brent Cobb (o.a. Chris Stapleton, Sturgill Simpson en The Highwomen. Travis is blij met de steun van zijn nieuwe label en de mogelijkheid om na al die tijd weer nieuwe songs op te nemen en uit te brengen.

I’m very excited about recording the new album with Dave Cobb. I’m also glad to be partnering with the Big Noise team and I’m looking forward to promoting this album with them in my corner. Travis Tritt

En ook Big Noise Music Group is natuurlijk trots dat hun label zo’n grote naam heeft weten te strikken. Travis is de eerste countryartiest van het label, dat hun focus tot nu toe vooral op andere genres had.

Travis is a legend, plain and simple. He’s an innovator and an outlaw, perfect for our roster at Big Noise. Jon Cohen – President Big Noise Music Group

Zodra er meer details bekend worden, brengen we je hiervan op de hoogte. We updaten dan dit bericht of maken een nieuwe. #StayTuned

Travis Tritt logo


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty