De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Morgan Evans proost op zijn succes

De Australiër heeft inderdaad een hoop te vieren.

Sinds hij zijn geboorteland achter zich liet om in Amerika zijn droom na te jagen, geniet Morgan Evans van een opwaartse trend. Hard werken in Nashville, een platencontract, getrouwd met zijn grote liefde Kelsea Ballerini, een eerste grote hit met “Kiss Somebody” en dan nu de aankondiging van zijn debuutalbum. Allemaal dingen om het glas op te heffen.

Things That We Drink To

En dat is precies wat hij doet. Het debuutalbum dat op 12 oktober uitkomt, krijgt de titel “Things That We Drink To”. Het telt elf tracks die zijn levensverhaal vanaf het moment dat hij op het vliegtuig naar Nashville stapte vertellen.

My album is a collection of songs that I wrote over the last two years. It’s my story. It’s leaving behind everything and everyone you know to chase down a country music dream on the other side of the world. Morgan Evans

Op de tracklist zien we naast de singles “Kiss Somebody” en “I Do” ook een duet met zijn vrouw. Morgan schreef mee aan alle tracks. Ander songwriters zijn Chris DeStefano (ook de producer van het album), Josh Osborne, Ashley Gorley en Jaren Johnston (van The Cadillac Three).

Things That We Drink To - Morgan Evans

 1. American
 2. Kiss Somebody
 3. I Do
 4. Song For The Summer
 5. Day Drunk
 6. Dance WIth Me (feat. Kelsea Ballerini)
 7. Me On You
 8. Things That We Drink To
 9. We Dream
 10. Everything Changes
 11. Young Again

Kiss Somebody

Hieronder de videoclip van zijn grootste hit tot nu toe, de vrolijke lovesong “Kiss Somebody”. Dit nummer stond in de Top 3 van de ‘Country Airplay’ hitlijst, en bleef met een elfde plaats net buiten de Top 10 van de ‘Hot Country Songs’ lijst steken.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty