De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Mooie “Mayday” cover door Home Free

De mannen van Home Free hebben weer een mooie cover opgenomen.

In maart van dit jaar vlogen de tickets voor het concert van Home Free in ‘Cloud 9’ van Tivoli/Vredenburg Utrecht als warme broodjes over de toonbank. Het concert was in no-time uitverkocht, maar helaas kreeg de band het niet voor elkaar om op zo’n korte termijn een tweede show te organiseren.

Het zegt iets over de populariteit van de vijf-koppige a-capellagroep uit Amerika; deze is enorm. Ze kiezen zorgvuldig mooie bestaande countrysongs uit, vervangen de oorspronkelijke instrumenten door hun stemmen en voegen er vervolgens zelf mooie geluidselementen aan toe. Erg knap.

Een mooi voorbeeld is hun laatste release, het mooie “Mayday” dat origineel door Cam gezongen wordt. Het nummer staat op “Timeless“, de meest recente LP van Home Free. Hieronder de clip die de groep opnam in een gerenoveerde fabriek in Minneapolis.

Druk hieronder op play en geniet.


Meer muziek van Home Free is beschikbaar via de volgende links.

Spotify Apple Music Youtube Music Youtube


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty