De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Mooie line-up Parkpop 2019

Het jaarlijks terugkerende festival Parkpop in Den Haag heeft de eerste artiesten van de 2019 editie bekendgemaakt.

Een heerlijk, jaarlijks terugkerend muziekfestival. En voor de Nederlandse en Belgische countryfans is dit jaar met name het programma van zondag interessant!

Parkpop

Het gratis toegangkelijke festival wordt in 2019 voor de 39e keer gehouden op vrijdag 28 juni, zaterdag 29 juni en zondag 30 juni.

De aftrap is op vrijdag met live-acts tijdens ‘Parkpop Downtown’, dit vindt plaats in de binnenstad van Den Haag. Zaterdagavond volgt dan ‘ParkPop Saturday Night’, en op zondag is het hoofdevenement aan de beurt: ‘Parkpop The Hague’, in het Zuiderpark.

Eerste acts van zondag bekend

Vandaag maakte de organisatie de eerste namen van het zondagprogramma bekend, met daaronder een aantal artiesten die ook voor countryfans interessant zijn.

Ilse DeLange

Ilse DeLange behoort tot de bekendste Nederlandse artiesten en zal op de zondagavond haar mooiste songs ten gehore brengen. Haar avontuur met The Common Linnets stuurde haar weer meer de kant van de country(pop) op, iets dat op haar meest recente album (2018) merkbaar is.

Blackbird & Judy Blank

Onder naam ‘Parkpop Roots’ speelt het festival in op de groeiende vraag naar mooie muziek van singer/songwriters. Op de zondag zullen de Nederlandse dames Blackbird en Judy Blank het publiek vermaken met hun mooie songs.

Overige artiesten

Naaste de hierboven genoemde artiesten treden ook de 22-jarige Maan (winnaar The Voice Of Holland 2016) en de Canadese band Walk Off The Earth op.

Website

Logo Parkpop


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty