De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Mogelijk vervolg voor de tv-serie Nashville

Er is hoop voor fans van de TV serie 'Nashville'.

Er is hoop voor Countryfans en liefhebbers van de tv-serie ‘Nashville‘. Eerder deze maand maakte ABC bekend dat de 21e aflevering van seizoen vier de laatste aflevering van de serie is. Dit kwam voor zowel de liefhebbers, de acteurs en de industrie als een verrassing; eerder nog ontkende ABC de geruchten dat de serie na seizoen vier zou stoppen.

De reden van ABC’s beslissing is onduidelijk. De show kent vele fans en heeft goede ratings. Bovendien was er al een team van schrijvers en producers aangesteld voor het vijfde seizoen.

Nashville banner

De productiemaatschappij, Lionsgate, heeft nu bekend gemaakt dat er voldoende interesse is van andere televisiestations om de hitserie over te nemen. Ze hebben meerjarige contracten met de acteurs en zijn momenteel met meerdere partijen aan het onderhandelen.

Volgens Lionsgate snakken de fans naar meer seizoenen. Er is door hen een online petitie gestart en de hashtag #BringBackNashville is door de fans in het leven geroepen.

Een serie als Nashville kent een ‘lange levensduur’, maar vooralsnog focussen we ons op het realiseren van seizoen vijf. Lionsgate

Het is dus nog even afwachten, maar het lijkt erop dat er een vervolg komt.

Update 8 juni 2016

De geruchten gaan dat Country Music Television (CMT) het vijfde seizoen van ‘Nashville’ gaat uitzenden. Het beschikbaar stellen van de afleveringen via Hulu (online service) zou onderdeel zijn van de deal.

Dit alles zijn nog geruchten, CMT heeft (nog) niets officieel bevestigd.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty