Miranda Lambert kondigt nieuw album aan

16 augustus 2019 | Albums | 0 Reacties

Fans van Miranda Lambert zijn nog lang niet uitgekeken op haar bijzondere dubbelalbum “Weight Of These Wings” uit 2016, maar toch schreeuwt menig fan al enige tijd om nieuw materiaal. En yes! Miranda heeft gisteren de details van haar volgende album vrijgegeven…

Wildcard

Haar nieuwe album krijgt de titel “Wildcard“, de productie is in handen van Jay Joyce en de releasedatum is gepland voor vrijdag 1 november.

Er staan in totaal 14 nieuwe tracks op het album (zie tracklist onderaan dit artikel), waaronder natuurlijk haar huidige single “It All Comes Out In The Wash”. Daarnaast kregen we al voorproefjes door het openbaar maken van “Mess With My Head” en het gisteren uitgebrachte “Bluebird”.

Miranda Lambert - Wildcard
Miranda Lambert – Wildcard

In een persbericht laat de superster weten dat op dit nieuwe album folk, ‘Wurlitzer country’ en ‘funky gospel’ invloeden hoorbaar zullen zijn. Het is haar zevende studioalbum, en ze verkent hierop dus – voor haar – onbekend(er) terrein.

Het aftellen kan beginnen!

Tracklist

Hieronder de volledige tracklist van “Wildcard”. Track 6 is een duet met Maren Morris met de titel “Way Too Pretty For Prison”.

Tracklist

1White Trash
2Mess With My Head
3It All Comes Out In The Wash
4Settling Down
5Holy Water
6Way Too Pretty For Prison(feat. Maren Morris)
7Locomotive
8Bluebird
9How Dare You Leave
10Fire Escape
11Pretty Bitchin’
12Tequila Does
13Track Record
14Dark Bars

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *