De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Miranda Lambert kondigt nieuw album aan

Na enkele jaren komt Miranda binnenkort met een nieuwe 'joker'.

Fans van Miranda Lambert zijn nog lang niet uitgekeken op haar bijzondere dubbelalbum “Weight Of These Wings” uit 2016, maar toch schreeuwt menig fan al enige tijd om nieuw materiaal. En yes! Miranda heeft gisteren de details van haar volgende album vrijgegeven…

Wildcard

Haar nieuwe album krijgt de titel “Wildcard“, de productie is in handen van Jay Joyce en de releasedatum is gepland voor vrijdag 1 november.

Er staan in totaal 14 nieuwe tracks op het album (zie tracklist onderaan dit artikel), waaronder natuurlijk haar huidige single “It All Comes Out In The Wash”. Daarnaast kregen we al voorproefjes door het openbaar maken van “Mess With My Head” en het gisteren uitgebrachte “Bluebird”.

Miranda Lambert - Wildcard

In een persbericht laat de superster weten dat op dit nieuwe album folk, ‘Wurlitzer country’ en ‘funky gospel’ invloeden hoorbaar zullen zijn. Het is haar zevende studioalbum, en ze verkent hierop dus – voor haar – onbekend(er) terrein.

Het aftellen kan beginnen!

Tracklist

Hieronder de volledige tracklist van “Wildcard”. Track 6 is een duet met Maren Morris met de titel “Way Too Pretty For Prison”.

 1. White Trash
 2. Mess With My Head
 3. It All Comes Out In The Wash
 4. Settling Down
 5. Holy Water
 6. Way Too Pretty For Prison (feat. Maren Morris)
 7. Locomotive
 8. Bluebird
 9. How Dare You Leave
 10. Fire Escape
 11. Pretty Bitchin’
 12. Tequila Does
 13. Track Record
 14. Dark Bars

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty